Woningcorporaties met snel internet!

Stabiel internet in jouw huur woning!

Woningcorporaties

Hallo! Even voorstellen: wij zijn L2Fiber. Wij leggen een nieuw glasvezelnetwerk aan in Ridderkerk en Barendrecht. Wat er nu ligt kun je vergelijken met een landweggetje.
Wat wij bouwen is een verkeersader met zes rijstroken heen en zes rijstroken terug. Alles gaat supersnel. Maar ook open en eerlijk, want het netwerk is onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle dienstenaanbieders. Voor jouw bedrijf betekent dat meer keuze qua internet, televisie en telefonie.

Welke problemen lost het L2Fiber netwerk op?

De vraag is: waarom moeten Ridderkerk en Barendrecht een glasvezelnetwerk willen? Is de snelheid via de oude netwerken niet voldoende dan? Ja, nu misschien nog wel, maar de ontwikkelingen gaan hard. Voordat je het weet, ben je aan het streamen naar je nieuwe 4K tv. Of vertrouw je op veilige zorg op afstand.

Dat kan alleen als snelheid, veiligheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Maar wat ons nieuwe netwerk pas echt toekomstbestendig maakt, is dat het CO2-neutraal werkt. Ons netwerk verbruikt 80% minder energie dan koper. En de overige 20% halen we uit zonnepanelen.

Zo draagt iedereen direct en persoonlijk bij aan een beter milieu. Kortom: de stad wordt sneller, slimmer én schoner.

Ja, ik wil glasvezel binnen de Woningcorporaties!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.