Snel internet via VvE?

VvE van de toekomst?

Waarom voor VvE’s?

Hallo! Even voorstellen: Wij zijn L2 Fiber. Wij leggen een nieuw glasvezelnetwerk aan in  Ridderkerk en Barendrecht. Wat er nu ligt kun je vergelijken met een landweggetje.
 
Wat wij bouwen is een verkeersader met zes rijstroken heen en zes rijstroken terug. Alles gaat supersnel. Maar ook open en eerlijk, want het netwerk is onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle dienstenaanbieders. Voor jouw bedrijf betekent dat meer keuze qua internet, televisie en telefonie.

Welke problemen lost het L2Fiber netwerk op?

De vraag is: waarom wil je als inwoner écht een glasvezelnetwerk? Is de snelheid via de oude netwerken niet voldoende dan? Ja, nu misschien nog wel, maar de ontwikkelingen gaan hard. Voordat je het weet, ben je aan het streamen naar je nieuwe 4K tv. Of vertrouw je op veilige zorg op afstand.

Dat kan alleen als snelheid, veiligheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Maar wat ons nieuwe netwerk pas echt toekomstbestendig maakt, is dat het CO2-neutraal werkt. Ons netwerk verbruikt 80% minder energie dan koper. En de overige 20% halen we uit zonnepanelen.

Zo draagt iedereen direct en persoonlijk bij aan een beter milieu. Kortom: de stad wordt sneller, slimmer én schoner.

Ik ben een VvE

Hoe communiceren jullie met de bewoners?

Wij verzorgen de gratis glasvezelaansluiting in 5 stappen. Ook met bewoners van VvE's doorlopen wij deze stappen. In totaal ontvangen de bewoners drie brieven;

  1. De Welkomstbrief en aankondiging van de woningcheck
  2. De graafbrief
  3. De aansluitbrief

Zo weet de bewoner wat hem/haar te wachten staat. Wij sturen geen brieven als de wijk (een deel van de wijk) niet in de planning staat. Zo houden we het overzichtelijk voor iedereen.

 

Komen jullie langs om mijn huis aan te sluiten?

De glasvezel wordt gratis aangelegd tot in je meterkast en verplicht je tot niets.

Wil je de huisaansluiting activeren en zo bijdragen aan een beter milieu én meer bandbreedte? Dan kun je internet, tv en/of telefonie afnemen bij een van de aangesloten dienstenaanbieders.

Via welke provider krijg ik straks internet?

Je bepaalt zelf of en wanneer je overstapt, óók als je de glasvezelverbinding al laat realiseren. Op dit moment bieden vijf dienstenaanbieders hun diensten aan over ons glasvezelnetwerk. Dit zijn Glasnet, Holland Glas, SNLR, Fiber Nederland en TriNed. L2Fiber bouwt een open netwerk. Er kunnen in de toekomst dus meer dienstenaanbieders bij komen.

De monteur is nog steeds niet bij mij langs geweest voor de woningcheck. Kan dat?

Als je in een complex of portiek woont waarbij meerdere woningen dezelfde indeling hebben, dan heeft mogelijk één van de buren al opengedaan voor de monteur. De woningcheck is dan al bij een buurman/-vrouw uitgevoerd waardoor we ook meteen zicht hebben in hoe de huisaansluiting bij jou in huis moet gebeuren.

Aanvraagformulier

Vul hieronder je gegevens in om jouw gratis glasvezelaansluiting aan te vragen!Verplicht in te vullen. Door het invullen en versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.