In 5 stappen glasvezel!

Kennismaking

In 5 stappen glasvezel! Het is zover! We gaan beginnen met uw wijk. Wij gaan binnenkort beginnen met graven. Het aanleggen van glasvezel bij u thuis kost u niets. U zult dus ook nooit een factuur van L2Fiber Ridderkerk en Barendrecht ontvangen.

Wij komen bij u langs

Even uw woning checken om te kijken waar wij straks de glasvezelkabel in uw huis kunnen aansluiten. Als het zover is ontvangt u brief nummer 1.  Wij komen langs, dit duurt ca. 15 minuten. Als u akkoord bent met waar wij de glasvezelkabel naar binnen brengen in uw huis en waar wij het glasvezel kastje gaan plaatsen (vaak is dit in de meterkast), dan vragen wij uw handtekening.

Wij gaan graven

U ontvangt van ons brief nummer 2. In deze brief staat een aankondiging dat wij gaan graven. Het graven voor uw huis zal een paar dagen duren. ‘s Ochtends maken wij de stoep open en ‘s middags weer dicht. Zo proberen wij de overlast minimaal te houden. We gaan dus de goede kant op en bouwen op uw begrip.

Bevestig uw afspraak

U ontvangt van ons brief nummer 3.  Hierin staat een dag en tijdstip wanneer wij bij u langskomen om uw glasvezelkabel aan te sluiten in uw woning. Deze afspraak dient u te bevestigen via de link in de brief. Kunt u die dag of dat tijdstip niet? Via deze link kunt u tevens een afspraak maken wanneer het u het beste uitkomt.

Tevreden

Uw huis is nu ‘glasvezel ready’. U kunt nu overstappen naar een provider die glasvezel diensten aanbiedt. (Maar dat hoeft niet.) HIER kunt u alle aanbieders vergelijken.

Razendsnel internet en tv kijken via het netwerk van L2Fiber; wedden dat u nooit meer terug wilt?