Aanmelden

Aanvraag formulier

Jouw gratis glasvezelaansluiting komt eraan. Wij graven per wijk. Het kan dus wel even duren voordat wij bij jou op de stoep staan.

Vul het formulier hieronder in, dan geef je ons akkoord dat wij jouw huis mogen aansluiten op het glasvezelnetwerk van L2Fiber in jouw gemeente.

Wat als je in een appartement woont?

Woon je in een (huur-)appartement? Ook dan kun jij dit formulier invullen en toestemming geven.

Wel dien je de gegevens in te vullen van jouw VvE beheerder en-/of woningcorporatie. Zij dienen namelijk ook akkoord te gaan met de aansluiting. Wij, L2Fiber en onze aannemer, nemen dan contact op met de VvE en-/of woningcorporatie.

Tekeningsbevoegd

Met het invullen van dit formulier geef je toestemming dat wij jouw woning mogen aansluiten. Het formulier is enkel rechtsgeldig als jij tekeningsbevoegd bent (dus officieel de eigenaar/bewoner bent van het betreffende pand).

Digitale woningcheck 

Het realiseren van de aansluiting gaat in vijf stappen. Eén van deze stappen is de woningcheck; hier kijken wij in jouw meterkast, de woning en naar de voorkant van jouw woning. Zo kunnen wij alvast kijken waar de kabel naar binnen gaat. Als jij foto’s toevoegt van jouw woning, meterkast en de voorkant van jouw woning kunnen wij de woningcheck digitaal doen. Mochten wij vragen hebben, zullen wij (onze aannemer) contact met jou opnemen.

Aanmelden voor Barendrecht


Mocht jouw huis in een VvE zitten, dan ontvangen wij graag deze gegevens, zodat we ook zelf contact kunnen opnemen met de VvE.
Mocht je in een huurhuis wonen, neem dan contact op met de woningbouwcorporatie. Ook wij ontvangen graag deze gegevens, zodat we ook zelf contact kunnen opnemen met de woningbouwcorporatie.

Verplicht in te vullen. Door het invullen en versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.

Drie maanden gratis glasvezel
Drie maanden gratis glasvezel