Stabiel en snel internet op de zaak!

Veilig en snel zakelijk internet!

Waarom voor bedrijven?

 Werken in de cloud, supersnel grote bestanden versturen, hoge resolutie video razendsnel delen; het is allemaal van deze tijd. In een wereld die steeds meer digitaliseert is het belangrijk dat je bij blijft als bedrijf. Daarom bieden wij ook voor ondernemers in Ridderkerk en Barendrecht mooie zakelijke oplossingen én een gratis aansluiting. Meld je (vrijblijvend) aan!

Welke problemen lost het L2Fiber netwerk op?

De vraag is: waarom moeten Barendrecht en Ridderkerk een glasvezelnetwerk willen? Is de snelheid via de oude netwerken niet voldoende dan? Ja, nu misschien nog wel, maar de ontwikkelingen gaan hard. Voordat je het weet, ben je aan het streamen naar je nieuwe 4K tv. Of vertrouw je op veilige zorg op afstand.

Dat kan alleen als snelheid, veiligheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Maar wat ons nieuwe netwerk pas echt toekomstbestendig maakt, is dat het CO2-neutraal werkt. Ons netwerk verbruikt 80% minder energie dan koper. En de overige 20% halen we uit zonnepanelen.

Zo draagt iedereen direct en persoonlijk bij aan een beter milieu. Kortom: de stad wordt sneller, slimmer én schoner.

Glasvezel voor jouw bedrijf;
meld je hier aan!

Internet is voor bedrijven niet meer weg te denken; een hoge online bereikbaarheid, stabiele service en razendsnel content uploaden; Glasvezel biedt de toekomst. Wij leggen kosteloos de glasvezelverbinding aan naar en binnen jouw bedrijf. Als je daarna gebruik wenst te maken van internet- en-/of tv over het glasvezelnetwerk, kun je een zakelijk abonnement afnemen bij één van de providers die aangesloten zijn op het L2Fiber Netwerk.

Ja, ik wil zakelijk glasvezel!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.