Ridderkerk

Aanvraag formulier

Jouw gratis glasvezelaansluiting komt eraan. Vul het formulier hieronder in, dan geef je ons aan dat je interesse hebt in de gratis glasvezelaansluiting. Het verplicht je tot niets en wij vragen geen bankrekeningnummers.

Wij bieden zelf ook geen abonnementen aan, dat gaat via onze providers. Maar ook daar ben jij vrij in; wil je bijvoorbeeld nu wel de gratis aansluiting maar geen abonnement? Uiteraard kan dat ook.

Wat als je in een appartement woont?

Woon je in een (huur-)appartement? Ook dan kun jij dit formulier invullen en toestemming geven.

Wel dien je de gegevens in te vullen van jouw VvE beheerder en-/of woningcorporatie. Zij dienen namelijk ook akkoord te gaan met de aansluiting. Wij, L2Fiber en onze aannemer, nemen dan contact op met de VvE en-/of woningcorporatie.

Woningcheck 

Het realiseren van de aansluiting gaat in vijf stappen. Eén van deze stappen is de woningcheck; hier kijken wij in jouw meterkast, (evt. in de woning als de aansluiting niet via de meterkast gaat) en de voorkant van jouw woning. Zo kunnen wij alvast kijken waar de kabel naar binnen gaat.

Wij komen bij jou langs voor een gratis aansluiting. Je bepaalt daarna zelf of je een abonnement wilt of niet. Wij zullen nooit om jouw bankgegevens vragen en-/of jou een factuur sturen. Wil je toch liever persoonlijk contact? Uiteraard kan dat ook.

Aanmelden voor Ridderkerk


Mocht jouw huis in een VvE zitten, dan ontvangen wij graag deze gegevens, zodat we ook zelf contact kunnen opnemen met de VvE.
Mocht je in een huurhuis wonen, neem dan contact op met de woningbouwcorporatie. Ook wij ontvangen graag deze gegevens, zodat we ook zelf contact kunnen opnemen met de woningbouwcorporatie.

Verplicht in te vullen. Door het invullen en versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.