3 Maanden gratis internet!

Woon jij in Kralingen (Barendrecht of Ridderkerk) en wil jij zelf ervaren hoe snel internet via glasvezel nu écht is? Meld je dan hier aan voor onze te gekke actie! Supersnel Netflix streamen, gamen en thuiswerken; het kan allemaal en allemaal razendsnel.

Wat houdt de actie in? 

Je ontvangt drie maanden lang maar liefst 500 Mpbs up én down gratis internet via glasvezel. Wij komen alles voor je regelen; van aansluiting tot het ophalen van de apparatuur na de drie maanden. Je zit nergens aan vast en zult ook geen factuur ontvangen.

Hoe gaat de actie in zijn werk? 

Als je huis nog niet aangesloten is op het glasvezelnetwerk van L2Fiber, gaan wij dat als eerste doen. Hiervoor zullen wij een afspraak met je maken. Daarna komen wij langs voor het aansluiten van de apparatuur om jouw glasvezelverbinding mogelijk te maken. Tussendoor ontvang je een link voor het invullen van een enquête. Na de drie maanden maken wij een afspraak voor het ophalen van de apparatuur. Deze hele actie is gratis.

Voor wie is deze actie? 

Onze actie is geschikt voor iedereen die woont in het gebied waar wij glasvezel gaan aanleggen (Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam). De mensen die het eerst gebruik kunnen gaan maken van deze actie zijn de inwoners van Kralingen, Rotterdam.

Wil je daarna een glasvezel abonnement? 

Dat is uiteraard goed te horen! (Al verplichten wij je tot niets, de keuze is en blijft aan jou). Je kunt op deze pagina oriënteren wie de aanbieders op het L2Fiber netwerk zijn. Omdat we een open netwerk zijn kunnen er gaandeweg meerdere providers bijkomen (blijf ons dus volgen). Je neemt ook geen abonnement af bij L2Fiber maar bij één van de providers.

Interesse? 

Wil je meer informatie? Bekijk dan deze pagina en meld je aan!